cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Monday, December 3, 2018

Rose Petal Hotel, Srinagar



Hotel review



Kita tukar cerita lain sikit ye. 
sebab dah ada dalam schedule nak publish je ni. 


this is the hotel yang i stayed just one nite while i was in Srinagar last April. 
even just one nite, i cud say i was a nice staying here. 
i don't know the rate for this hotel. 
but you guy cud search in the internet. 

here i just wanna share the experience or the review of this hotel. 
this is a 4 stars boutique hotel in Srinagar. 
located in Rajbarg.


quite a new hotel. 
was opened in 2016.


nice lobby. 
spacious. 
boleh relax2 and enjoy the tv there while waiting for your room.



our room number. 



our room was Super Deluxe Twin Bedroom. 
memang besar. 
puas hati. 
even setakat 1 malam tadi happy dapat bilik ni.

selain tu ada Super Deluxe Double Bedroom. 
yang ketiga, Executive Double bedroom and the fourth one is Super Deluxe Family Duplex and the last one is Luxury Suite. 


free WiFi gak ada di sini. 
tapi ye lah kan..
Kashmir ni selalunya masalah internet. 
gara2 masalah politic ni lah.. 
tapi tak pe..
tak penting sangat kalau dah ke Kashmir ni. 
kena enjoy the view lebih2 lah kalau ke sini. 
balik bilik, lepak terus tidur. 
berehat. 


i suka toilet dia. 
sukaaaa.


cantik dan bersih. 
simple. 



the restaurant dia. 




our breakfast look like. 



ALHAMDULILAH..
dapat merasa stay kat sini. 
seronok berada di sini. 
cuma satu lah. 
agak jauh sikit lah dari town. 
tapi kalau pegi dengan group ok je. 
turun naik transport je. 
tak perlu nak mencari2 local transport. 
apa2 pun nice staying here. 

8 comments:

  1. Assalamualikum Yan
    lama nya kaknoor tan jenjalan sini, best nya tengok hotel tu nampak sangat selesa kalau berlama-lama lagi best kan walaupun jauh dari town no hal tu sebab ber geng kan!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam kaknoor.

      nnt kak noor boleh lah ke sini. Zubair mmg guna hotel yang mewah2 utk pacakge dia. worth it lah.

      Delete
  2. cantik nampak biliknya, yang penting toiletnya bersih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess.. sama cam i. suka tang toilet n the bed. fluffy2 mmg pilihan hati.

      Delete
  3. Saya pun kalau cek masuk hotel tengok bilik air dulu..pastu baru lain2

    ReplyDelete
  4. cantikk hotelnya..bilik pun besar..
    at least bg idea pd mereka yg nk ke sana..ada option..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq for the comment.
      yeee.. hotel mmg best. sedap je tidur.
      tapi tak dapat nak bermalas2 sebab dah nak kena balik.

      Delete

cliks..cliks