cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Friday, December 4, 2020

good reviews pada Laksa Johor Ibu


Alhamdulilah..
just nak share some reviews on  Laksa Johor Ibu. 
share keseronokan. 
cannot compare with other jualan orang yang gah2 lah kan. 
takat jual laksa yang tak berapa banyak mana tu kan. 
but still some good reviews bring some joyful to me lah..
suka2 kan bawak bahagia. 
lagi2 musim PKPB ni. 
at least ada gak good vibes to share with others kan. 



first review from my old fren dr ex group Kak Timah dulu. 
dr IG story dia lah. 


dari peminat setia. 
berulang kali dah order. 
will order lagi nanti ni. 


dari teman blogger dulu2 ni. 
i pun dah lupa apa blog dia dah. 
dari Zulfadly. 


My ex classmate yang tak jemu2 order gak. 
lagi2 Lamb Osmot buatan Chef Ciju. 
berkilo2 dah dia order. 


thanks for the review. 


dulu my silent reader. 
then jadi geng ke Kashmir. 



review dari geng ketat my housing area ni. 
Brother Sinatra. 



delivery time. 


INSYALLAH quite a big portion. 
macam yang diarang bagi tau boleh makan 2 orang lah. 


puas hati?
INSYALLAH..


Syukur pada ALLAH. 
anak2 rajin membantu. 
dari yang berbelanja barang basah sampaikan menyempurnakan.
Abang Irfan ambik part rebus Spaghetti.
Abang Luqman suka bahagian packing. 
Abang 'Imran akan buat delivery. 
Mymommi pun kena kerah. 
hehehe..
bahagian pilih/siang tauge.
ringan tangan semua. 
SYUKUR YA RABB..

Hubby pulak tukang merasa. 
mana yang tak cukup rasa dia lah yang akan bagi tau. 
Chef Ciju mmg pendamping dekat lah kan. 
bagi tau itu kurang itu lebih. 
i ni jenis sangat penawar. 
memang masalah betul i. 
tapi penyelamat ada lah kan. 

INSYALLAH this weekend ada lagi yang mengorder. 
I buat gak untuk kuah nya saje. 
frozenkan dan ada yang beli macam tu. 
mudah gak kerja i kan. 
beli kuah je. 
bila nak makan reheat then celurkan spaghetti. 
then tambahkan lah prabah2 lain tu. 
mudah je. 
Doakan i dapat order lagi banyak ye...
thru WHATAPPS boleh 0192129958
thru IG boleh. INSTAGRAM.
dm je lah ye. 
YA RABBB. 



20 comments:

  1. Nampak sedap kak.. rasa confirm sedap 😊. Ok..nak skodeng ig akak la..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. INSYALLAH... so far semua kata boleh diterima tekak. hehehe

      Delete
  2. aritu tengok kat fb pun dah nampak kesedapannya... menggodanya kak oi, kalau ada kat area sana mesti lg mudah nk mngoder dan menghantarnya... ada kesempatan nnti nak merasa jugak kak

    ReplyDelete
  3. nakkk order juge laksa johor ibu..tapi jauhh sgt..teringin nak merasa air tangan ibu azian..

    ReplyDelete
  4. alamakk... ni memang bikin mengidam ni hehehe

    ReplyDelete
  5. Semoga semakin banyak order, amiinnn πŸ€—

    ReplyDelete
  6. area mana ni.. kalau dekat kite nak orderla.. :)

    ReplyDelete
  7. Sekali pandang, mata terus terpikat! Itu belum lagi merasa... alahai sedapnya!

    ReplyDelete
  8. Nampak sedap betul! Susah nak jumpa laksa johor yang sedap ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyallah.. buat utk family style. Jd masak mmg kalau boleh semua org rumah suka. 😊😊

      Delete
  9. Tak berapa makan Laksa Johilor, tapi bila tengok yang Kak Yan buat terliurnyaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berapa nak makan tu maybe sebab kuah tak mengancam kot. hehehee

      Delete
  10. Tengokpun dah tau sedap...saya memang pencinta laksa johor...tapi saya kat kl...jauh gak tu nak hantar...heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hayati kalau nak tempah banyak utk makan 10 org tu boleh je. biasa hantar ke area Bukit Antarabangsa.

      Delete

cliks..cliks