cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Monday, October 21, 2019

Our fun time at Godiva, Genting Premium Outlets






October 6, 2019
Sunday Funday
Godiva, Genting Premium Outlets. 



ini kira sambungan dari hal kami di Genting Premium Outlets.
part satu kat  S I N I
Kisah kami di sana masih belum tamat tau. 
ada sikit lagi. 

lepas kami bershopping dan window shopping kami pun ingat nak ngopi lah dulu. 
Tempat yang paling best of coz Godiva lah. 
boleh pekena ice cream sikit lah kan. 
sikit2 tak pe. 
lepaskan gian je.  


masuk lah kami ke sini. 


sebelum makan kita gambar dulu. 
kebetulan tak ramai kat counter tu. 
orang lain busy shopping. 
kami busy nak makan itu ini. 


buntang2 mata to those yang suka chocolate kan. 
when i was a teenager dulu memang suka sangat2 chocolate. 
sangatttt..
but then makin kurang dan kurang. 
lagi2 lah bila dah separuh abad ni. 
memang kena kurang2 kan sangat. 
bahaya kan. 


Mem Sue tengah tunggu our ice cream. 
i ikut je apa yang depa beli. 
Makan sama2. 
no hal at all. 


sementara tu kita bergambo dulu. 


tadaaaaa..
Our Afagato is here. 


yooo..
she loves coffee. 
lagi2 afogato lah. 


we were enjoying our afogato so much. 
sharing among us not a big problem. 
kalau orang lain maybe ada rasa tak selesa kot. 
tapi kami ni dah berkawan almost 18 years. 
makan sepinggan sesuap sesudu semua kami layan. 
no hal. 
ALHAMDULILAH so far ok je.


sorang macam nak terbuntang bijik mata. 
melayan Affogato tadi tu lah. 


sorang pulak terpejam2 gitu. 
punya lah nikmatnya tu. 
hehehehe..


then sama2 layan ice cream pulak. 
manis weiii.


layan kan je lah perangai kami yang sikit gila2 ni lah. 
mak daras lupa daratan ye. 
hehehe


macam2 pesen.



semangat semuanya. 


we also shared our ice cream. 
lepas sorang sorang. 
sampai licin cone ice cream tu. 
MASYALLAH..
nikmat sungguh. 
manis. 
mudah2an our friendship akan sentiasa manis sampai hujung nyawa. 


our last picture here. 


and wasalam. 
hehehee..
licin. 

maybe next time boleh pekena godiva lagi. 
i pulak INSYALAH kalau ke Johor Premium Outlets sure nak minum punya lah. 
tak payah shopping. 
kita eating2 je. 
ok lah kan. 

16 comments:

  1. cokelat godiva ada akk simpan utk sy kn?😆😆😆

    ReplyDelete
  2. menyesalnya buka
    dah lah Hans fanatik coklat
    hahaha
    sedap nyaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tapi sesungguhnya Hans.. cuba lah.. tak nyesal punya..nyesal kalau tak cuba.

      Delete
  3. Serius betul tgk sorang tu menghirup Affogato... sedap sgt tu... tp coklat Godiva mmg sedap kan... pure Belgium coklat. Ketika saya di Brussels baru-baru ni, sorang pekedai coklat menghadiahkan saya sekotak Godiva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersemangat youu..mmg sedap. tak sama masa minum di Korea dulu. ni lagi superb lah.
      bestnya dapat hadiah gitu..

      Delete
  4. Hello a lot of your holiday experiences while in Malaysia with family. Thank you for sharing your experiences and knowledge about holidays. theapartmentsumalas.com

    ReplyDelete
  5. pernah mkn aiskrim godiva tp dkt nu sentral..kalo kt GPO ni mahal skit

    ReplyDelete

cliks..cliks