cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Monday, March 25, 2019

Bungkus Kaw Kaw, NU Sentral





Dah sarapan pagi?
Makan apa?
Nasi Lemak ke?

Pagi ni i makan nasi lemak.
sedap weiii nasi lemak dia. 
Gara2 Mem Sue bagi tau lah pasal nasi lemak ni maka i pun mencuba.
Lagipun i ditapaukan oleh husband Mem Sue last time. 
tu yang esoknya pekena lagi. 

Kat mana nak dapat nya tu.?


so ini yang dibeli oleh Abang Luqman. 
Abang Luqman pun dah macam Hubby. 
Beli selalunya tak pernah sikit. 
sebab semua dia nak rasa. 


cantik kan..
suka tengok. 


menarik sangat. 


macam2 kuih ada. 


pilih je lah. 
mostly RM3 one pack. 
cam tu lah.


bersih kawasan sekeliling. 


yang beratur pun ramai. 




best gak kan. 
kalau ada satu cam ni. 
teringin lah pulak. 
rasanya jadi pilihan ni. 


drinks pun ada. 


senarai harga ada ditayangkan. 
pilih lah mana berkenan. 


kalau nak makan di situ pun boleh. 
tapi takes turn lah kot. 
dan tak leh nak melepak ye..
dah makan, chaloooo..


saje nak tayang. 
nasi lemak yang i makan di hospital. 
tapau. 


ketayap. 
ok lah. 
tapi inti kureng sikit. 
but still ok lah.


koci dia sedapppp.
i suka. 

Ok. i share dah. 
sesiapa tersesat ke sana. 
or balik guna public transport dari KL Sentral.
Or nak ke KLIA guna ERL,
boleh je ke sini kalau ada kesempatan dan kelapangan. 
Try lah ye. 
Why not. 
okkkkkk..





LG 44, 
Nu Sentral, 
201 Jalan Tun Sambanthan, 
Brickfields, 50470 Kuala Lumpur.

Hours : 8am - 10pm

9 comments:

  1. koci..!! been ages x makan koci. sedapnya. kalo makanan tu sedap memang kita akan usaha p beli jugak kan. nak makan =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuih2 yang kat sini semua sedap2 siti. akak suka sebab semuanya cam perfect je.

      Delete
  2. susah nak dapat kuih lama-lama ni, kalau dekat dengan opis mau pi tiap2 pagi kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Lily. akak mmg suka kuih2 cam ni. nak buat sorry lah.
      Bungkus Kaw kaw baru ada 3 branches pun.

      Delete
  3. wow lama tak pi NU.. nanti turun kl boleh singgah

    ReplyDelete
  4. boleh cuba..nmpk sedap nasi lemak bungkus daun pisang..

    ReplyDelete
  5. packaging pun kemas, boleh singgah tapau kuih nanti

    ReplyDelete

cliks..cliks