cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Friday, August 10, 2018

Potluck Kedai Canggih





Laaaaaa..
i ingatkan dah habis cerita pasal gather2 dan makan2 raya i. 
rupa2 nya ada pulak tersorok under draft. 
Sayang lah kan bila gambar dah ada dalam draft dan terus nak dibuang. 
So i rasa better share je kat sini. 
Bila nanti2 nak tengok cerita2 lama, boleh je lah kita baca kat sini. 


Ini lah dia. 
hasil pot luck dari semua. 
Bosses and the staffs. 
Masing2 nak masak itu ini. 
Memang seronok. 
Staffs pakat2 nak masak. 
dan contribute itu ini. 
Yang lagi best tu, ex staffs pun ada.
seronok bila dapat sama2.


Ada nasi ayam.
Ini dari Husna. 
Pass dah masakannya. 
boleh diri masjid dah ni. 


Spaghetti Carbonara ni kot. 
Dari Ila and Angah. 


Siapa yang bawak pizza ni pun i tak sure. 


Ada popiah basah dan popiah goreng. 


Pulut hitam dari Mimi. 


I thot i cud bring this. 
tengok2 dah berlapuk.
I bought online. 
saja nak rasa. 
tapi delay waktu kirim.
dapat merasa masa memula sampai.
tak sampai seminggu ni. 
dah rosak.
tak ada rezeki.


tapi i ada bawak sikit Congo Bars ni. 
Chef Ciju yang baked this. 


then i bawakkan air ni. 
saje tambah2 dessert lah kunun.



Ada cake raya.


Ini Mem Sue yang bawak .
cake birthday. 
My birthday in advance and share with Husna.


Birthday kami. 



sakan kan.


share bulan kot dengan Husna ni. 



Ini yang i makan.
Nasi Ayam.


and Spaghetti Carbonara.
Last but not least.
Jom tengok gambar2 kami. 






ingat nak gambar berdua. 
ada je menyelit. 







ALHAMDULILAH..
berkumpul2 yang membawa berkah hendaknya. 
Semoga ALLAH pelihara kita semua..
Syukur dengan rezeki yang dikongsi bersama.

6 comments:

  1. mula2 baca tajuk kedai macm mn laaaa rupa canggih nya.. hahaha.. kedai kasut ye..
    anyway..semua sedap2 makanan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo kedai akak jual pakaian sekolah jenama canggih. main items.. yg lain2 tu as pelengkap as one stop center.

      Delete
  2. MasyaAllah meriahnya makanannnnnn!!!! >.< nak mai boleh taaak? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt2 kalau ada rezeki, mai lah ye kedai akak.

      Delete

cliks..cliks