cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Tuesday, September 10, 2019

Santai Penye, Central I - City




Restaurant Review. 
I City Central
Shah Alam. 



Another review yang dapat i buat waktu orang belanja i on my birthday. 
Ke I City Central lah ni. 
kan new shopping mall there. 
jadi puas mencari2 dapat lah i restaurant yang dapat memenuhi selera kami. 
jumpa lah this restaurant. 
memang baru sangat. 
senang je nak cari. 
betul2 depan sebelah kiri SOGO. 
di tingkat 3 letaknya. 



letak muka tukang review ye.
I bagi review ikhlas tau.
tak tipu.
lahir dari tekak i.
hehehee.



just wonder kenapa Signage dia cam tu.
SANTAI PENYE..
tak de T.
i pun tak tau.
in fact bila tanya kat staffs depa pun tak sure.
tapi katanya bunyi tetap penyet. 



susun atur di dalam restaurant.
kerusi flat gak lah ni.
trend sekarang lah kot kan.
nampak neat.
tapi tu lah.
bagi vontt.. like us ni memang sakit lah kalau duduk lelama. 



jom kita bukak menu nya. 



macam2 ada.
for me kira reasonable lah. 


sambal free lah kan. 
nak tambah pun tak kesah. 



cam ni lah.
pilih lah mana yang berkenan.
ada tahap kepedasannya. 


Ini Ayam Penyet. 
quite a big portion to me. 
puas hati makan. 
i dah lupa pulak harganya.


Ini Lele Penyet. 
Ikan keli lah ni. 
pun big portion. 


nafsu besar. 
i took this too.
Bakso. 


Teh Ice. 


Mine sedap punya. 
Cincau Bandung. 



BISMILLAHHH..
jemput semua. 


bahagia kita wak bila orang belanja. 
semakin membesar je rasa. 
ALHAMDULILAH.
Harga for me reasonable lah. 
sama je kalau makan kat mana2 restaurant yang setaraf begini. 

restaurant ni boleh di categorize kan sebagai restaurant yang baik lah pada tekak we all. 
Kami bagi 4.5 BINTANG. 
boleh ulang2 nanti. 




Adress  :  L3 - 04, Central,
                Persiaran Multimedia I-City,
                Shah Alam, Selangor. 
Hours  :  Closes 10.00PM
Phone  :  014 - 343 8160

8 comments:

cliks..cliks