cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Friday, April 19, 2019

NU Hotel




Hotel review
NU Hotel, 
Kuala Lumpur




ini hotel yang me and my family stayed masa Hubby buat operation di CVS.
tak nak ulang alik balik Shah Alam plus rasa risau keadaan anak2 berkereta, tu maka kami bermukim di Brickfields tu. 
Tapi pilih lah hotel2 yang reasonable. 
Tapi hotels area ni lah. 
even simple one pun i rasa mahal gak lah. 
sebab kawasan tumpuan di sini.

tapi i rasa di hotel kira ok lah ni. 
Boleh lah utk kami bermalam for almost a week. 
we took 2 rooms. 
1 family dan 1 superior room. 


i stayed at the hotel once hubby buat operation and still in the ICU. 
so dapat lah tidur kat sini 2 malam. 
location this hotel, 
berada di seberang bangunan NU Sentral Mall. 
Barisan belakang bangunan.
dekat dengan ABC Restaurant.
Gambar waktu malam. 
tak cantik lah kan. 
phone cikai punya je.


the reception area.


small nice lobby.


ada TV gak. 
just one thing, 
bila masuk je dalam this hotel, 
i macam rasa masuk hotel di Delhi lah pulak. 
ada bau lah. 


main door. 


our room. 


ini family room. 
no window. 
sebenarnya tak elok ambik room cam ni. 
tapi tak pe. 
nak berjimat gitu. 
hehehehe


i love the bathroom
nice.
clean.


simple and modern. 



suka. 


benda2 ni semua lengkap. 


ada mini bar gak. 
simple lah. 


Overall, i like this hotel. 
senang for me masa tu. 
tapi ada banyak lagi pilihan hotel2 di sini. 
memang jadi tumpuan pelancong. 
terutamanya Indonesian.
Memang ramai i jumpa di sini. 

Apa2 pun i bagi 4 bintang to this hotel. 
even the hotel just 2 stars hotel.

u refer kat sini ye. 



10 comments:

  1. selesa! and affordable yang penting :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. betul tu nina. setuju sangat. lagipun akak stayed kat situ agak lama.

      Delete
  3. ada bau haha mungkin tu scent hotel tu kot tapi dekat hidung kita yang tak okay.

    Jemput singgah https://www.farhanajafri.com/

    ReplyDelete
  4. tampak selesalah kak... saya pun suka menengoknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg cantik dan kemas je anies. Akak ok je.sesuai dgn rege lah.

      Delete

cliks..cliks