cliks..cliks

Pages

Followers

Intai - intai sini

Search here too

Thursday, April 23, 2009

Weekend kat Kuala Selangor


Hotel ni dekat sekolah lama hubby.

Macam - macam telatah anak - anak Sidek.........
Since Pak mertua dah meninggal dunia dalam tahun 2000, me and my small family jarang dah stay over nite kat Kuala Selangor..Kalau dulu waktu melawat beliau waktu ujung minggu, kami akan stay di salah sebuah rumah my sister in laws...Since then , kami dah jarang2 sangat bermalam...lagipun our house not too far..Shah Alam je... Tapi once we go back to kampung, usually kami stay kat De Palma Hotel, Kuala Selangor...Bukan tak sudi tido umah depa, tapi anak - anak aku mengambil kesempatan berkubang dalam pool hotel...Melepas niat depa...Lagipun malas nak menyusah-nyusahkan in laws aku je...

Then usually the next day, we have our breakfast kat warung bawah pokok milik pak sedara hubby...nasi lemak dia sedap....the ambiance pun cool je pagi - pagi...Makanan pun murah sgt.....Anyway, tak yah cite panjang...tengok je lah gambaq2 kat sini....

Sambil lepak - lepak, order makanan hotel...

Walau panas, mandi tetap mandi....

Interior in suite, DePalma..... not bad...




















Tang makan, depa tak tolak...Western food pun ada..Order je.. Muhamad Luqman memang suka makan..Bagi lah apa saja, sure licin....














Waktu - waktu cam ne, susah nak dapat balik when they grown up...

2 comments:

  1. Kuala Selangor...
    tanah kelahiranku...
    membesar dizaman 70's & 80's sgt berbeza dr skarang. sumer memori tuh hanya stays in my mind...
    walau hebat bandar lain, namun kuala selangor tetap di hati.....

    pd semua anak2 sedara yg sedang membesar neh, wish u all cherish everything about kuala selangor.....bcoz there u find LOVE.....

    ReplyDelete
  2. betul3..mak bapak dia yg find true love..hee

    ReplyDelete

cliks..cliks